Koliikkihoito / vauvahieronta

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Koliikkihoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä. Hoito rentouttaa koko vauvan kehoa, helpottaa oireita sekä tukee kokonaisvaltaisesti kasvua ja kehitystä myös niissä tilanteissa kun itkuisuuden taustalla ei olekaan varsinaista koliikkia. Hoitokertoja suositellaan useampia peräkkäin, alkuun 2 x/ viikko. Hoitotapaamiseen varataan aikaa noin tunti (vauvan vyöhyketerapia 15 – 20 min, ruokavalio-ohjaus imettäjälle, itsehoito-ohjeita ja keskusteluaikaa).

Vauvahieronnassa hierotaan vauvan koko keho. Turvallinen, vahva mutta samalla hellä ja vauvaa kuunteleva käsittely rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronta antaa vauvalle selkeän viestin siitä, että on rakastettu, arvostettu ja hänestä pidetään huolta. Hieronta mm. vilkastuttaa vauvan verenkiertoa, vahvistaa immuunipuolustusta ja syventää hengitystä sekä tukee vauvan tervettä kasvua ja kehitystä.

Opastan myös vanhemmille vauvahierontaa. Hieronnan oppiminen on helppoa ja sen hyödyt ovat nopeasti nähtävillä. Hieroessa oppii tunnistamaan vauvan viestejä, tulee varmuutta vauvan käsittelyyn ja hoitoon sekä keskinäinen vuorovaikutus vahvistuu.

Hinnat (sisältävät 24% alv)

  • 35 €/ hoitokerta

Palvelut

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapialla hoidetaan elimistössä ja kehon osissa olevia epätasapainotiloja. Hoidon aikana käsitellään asiakkaan jalkoja käsin hieroen tai painellen, nivelten liikettä edistäviä ja venyttäviä otteita käyttäen.

Lue lisää

Koliikkihoito / Vauvahieronta

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Koliikkihoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä.

Lue lisää

Akupunktio

Kiinalaisen terorian mukaan kaiken perustana on energia, Qi, joka kulkee säännöllisiä ratoja eli meridiaaneja pitkin kehossa.

Lue lisää

 

NUAD BORAN – THAIMAALAINEN HOITOTEKNIIKKA

Thaimaalainen hoitotekniikka on perinteinen thaimaalainen hieronnan muoto. Menetelmässä yhdistyvät buddhalaiset lääkintäopit, joogan venytysliikkeet, perinteinen intialainen lääketiede sekä akupainanta.

Lue lisää

Hukka Harmony kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava hoitomuoto. Hieronnassa kivien luovuttama lämpö mahdollistaa myös syvemmällä olevien kudosten rentoutumisen. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa, lisää lämmön tunnetta kehossa ja aktivoi immuunipuolustusta.  

Lue lisää

Muut hoidot

- imukuppihieronta
- korvakynttilähoito
- aurikuloterapia
- asentohuimaushoito

Lue lisää

Jätä viesti

email: piacaritavaisto@gmail.com

Puh: 050 546 3434

Rovastintie 6, 83700 polvijärvi piacaritavaisto@gmail.com

  www.pianhoitotupa.fi