Minä

Liekö sattumaa vai johdatusta, että olen tällä tiellä; löytöretkellä täydentävien hoitomuotojen maailmassa? Tyytymättömyys itseeni, työhöni, elämääni vaivasi mieltäni ennen... Oma hyvinvointi jäi huomioimatta; ainainen väsymys, kiire, riittämättömyyden tunne...

Hyväksyvä, empaattinen kohtaaminen luo tilan, jossa hyvinvointi lisääntyy. Peiliin katsominen ei ole aina kovin hauskaa eikä helppoa mutta omien kipujen kohtaaminen ja niiden työstäminen on turvallisempaa. Saat mahdollisuuden keventää kuormaasi ja päästää irti turhista taakoistasi. Tilaisuus oppia kuuntelemaan, mitä kehollasi on kerrottavaa sekä hyväksymään itsesi. Mm. tätä kaikkea hoidoissa käyminen on tuonut minulle... Vasta kun osaat kuunnella omia tarpeitasi, voit olla hyvä hoitaja, opettajamme Riitta Koskivirran sanat tulevat elävänä mieleeni... Itämaisen lääketieteen ideologia on antanut uutta perspektiiviä omaan elämäntapaani sekä työhöni. Olen tainnut löytää oman paikkani! Haluan välittää tätä hyvää eteeenpäin!

Itämainen hoitofilosofia on antanut vahvistusta myös minulle jo ennestään tärkeisiin elementteihin asiakastyössä: empaattinen kohtaaminen, intuitio, kokonaisvaltaisuus ja kosketuksen tärkeys. Olen saanut vastauksia niihin kysymyksiin, joita länsimainen lääketiede ei anna.

Yrittäjänä minulla on paremmat mahdollisuudet ”elää niin kuin opetan”: kuuunnella kehoni tarpeita. Tasapainoisempana minulla on enemmän annettavaa myös asiakkailleni. Olen huomannut että opiskelusta ja uudenoppimisesta on tullut osa elämääni...

”Varmaa on että kaikkea totuutta maailmasta emme vieläkään tiedä ja uudenlaisille kokemuksille kannattaa olla avoin.”  

 

Koulutukseni

 • Sairaanhoitaja AMK, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu 1999
 • Perhe- ja verkostokeskeisyys mielenterveyden hoitotyössä -erikoistumisopinnot, P-K:n AMK 2002
 • Terveydenhoitaja AMK, P-K:n AMK 2005
 • Korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä, NADA-Suomi/ Helsingin Nuorisoasema 2011
 • Psykososiaalisen ohjauksen ja neuvonnan erikoistumisopinnot, Itä-Suomen Yliopisto/ Jaana Alander 2012
 • Terveysliikunnan ohjaus, Pohjois-Karjalan Opisto Niittylahti 2015
 • Vyöhyketerapiakoulutus (sis.Korvan kautta hoitaminen, Vyöhyketerapia Thaimaalaisittain, Imukuppihieronta, Asentohuimauskorjaushoito, Vyöhyketerapeuttiset erikoishoidot), Riitta Koskivirta 2015
 • Nuad Boran, Thaimaalainen Hoitotekniikka, Riitta Koskivirta 2016
 • Hukka Harmony -kuumakiviterapian peruskurssi, Riitta Koskivirta 2016
 • Lapsen rentouttava hieronta, Riitta Koskivirta 2016
 • Korvakynttilähoito, Riitta Koskivirta 2017
 • Vyöhyketerapia ja tunteet, Riitta Koskivirta 2017
 • Nuad Boran, Thaimaalainen hoitotekniikka (jatko/ kertaus), Riitta Koskivirta 2017
 • Kiinalaisen lääketieteen perusteet, Riveria/ kesäyliopisto, Riitta Koskivirta 2016 - 2019

Palvelut

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapialla hoidetaan elimistössä ja kehon osissa olevia epätasapainotiloja. Hoidon aikana käsitellään asiakkaan jalkoja käsin hieroen tai painellen, nivelten liikettä edistäviä ja venyttäviä otteita käyttäen.

Lue lisää

Koliikkihoito / Vauvahieronta

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Koliikkihoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä.

Lue lisää

Akupunktio

Kiinalaisen terorian mukaan kaiken perustana on energia, Qi, joka kulkee säännöllisiä ratoja eli meridiaaneja pitkin kehossa.

Lue lisää

 

NUAD BORAN – THAIMAALAINEN HOITOTEKNIIKKA

Thaimaalainen hoitotekniikka on perinteinen thaimaalainen hieronnan muoto. Menetelmässä yhdistyvät buddhalaiset lääkintäopit, joogan venytysliikkeet, perinteinen intialainen lääketiede sekä akupainanta.

Lue lisää

Hukka Harmony kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava hoitomuoto. Hieronnassa kivien luovuttama lämpö mahdollistaa myös syvemmällä olevien kudosten rentoutumisen. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa, lisää lämmön tunnetta kehossa ja aktivoi immuunipuolustusta.  

Lue lisää

Muut hoidot

- imukuppihieronta
- korvakynttilähoito
- aurikuloterapia
- asentohuimaushoito

Lue lisää

Jätä viesti

email: piacaritavaisto@gmail.com

Puh: 050 546 3434

Rovastintie 6, 83700 polvijärvi piacaritavaisto@gmail.com

  www.pianhoitotupa.fi