Akupunktiohoidot Joensuun ja Kolin seudulla

Akupunktio on perinteiseen Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto. Teorian mukaan kaiken perustana on energia, Qi. Ihminen on terve, kun energiaa on tarpeeksi ja se kulkee esteettä. Oireet syntyvät energiakierron häiriintymisestä tai energian vähyydestä. Kun oireet jatkuvat riittävän pitkään, syntyy sairauksia. Näihin erilaisiin oireisiin/ sairauksiin voidaan vaikuttaa käsittelemällä akupisteitä joko pienillä neuloilla tai vaihtoehtoisesti käsin.

Esimerkiksi kipeytynyt olkapää on yksi yleinen oire energiakierron häiriintymisestä eli "tukoksesta".  Olkapäätä ympäröivät kudokset ovat jännittyneet, jolloin verenkierto ja aineenvaihdunta alueella vaikeutuu ja kudokset kärsivät mm. hapenpuutteesta. Myös hermot voivat joutua puristuksiin tästä syystä. Hoidolla saadaan kudoksia rentoutettua, jolloin jo mm. verisuonille tulee paremmin tilaa ja verenkierto pääsee korjaamaan syntynyttä hapenpuutetta ja kipu helpottuu.

Maailman terveysjärjestö on listannut yli 400 sairautta, joihin akupunktiolla on vaikutusta.

Akupunktiota on mahdollista yhdistää myös muiden hoitomuotojen kanssa.

 

Hinnat (sis. 24% alv):

59 €/ tunti

 

 

  

Palvelut

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapialla hoidetaan elimistössä ja kehon osissa olevia epätasapainotiloja. Hoidon aikana käsitellään asiakkaan jalkoja käsin hieroen tai painellen, nivelten liikettä edistäviä ja venyttäviä otteita käyttäen.

Lue lisää

Koliikkihoito / Vauvahieronta

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Koliikkihoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä.

Lue lisää

Akupunktio

Kiinalaisen terorian mukaan kaiken perustana on energia, Qi, joka kulkee säännöllisiä ratoja eli meridiaaneja pitkin kehossa.

Lue lisää

 

THAIHIERONTA

Thaihieronta (Nuad Boran) on vanhan perinteen mukainen thaimaalainen hieronnan muoto, jossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin lukuunottamatta intiimialueita. 

Lue lisää

Energiahoito

Bodymind Energy Balancing Method

Energiahoidolla hoidetaan mm. erilaisia kipuja ja kehon virheasentoja. Hoidossa puretaan syvistä kudoksista jännitystä ja stressiä.  Epäedulliset elämäntavat  voivat aiheuttaa jännitystä ja tukkeumia energiakierrossa ja nämä puolestaan erilaisia kipuja kehossamme

Lue lisää

Muut hoidot

- imukuppihieronta
- quasha hoito
- kuumakivihieronta
- kosmeettinen akupunktio
- korvakynttilähoito
- korvankautta hoitaminen

Lue lisää

Jätä viesti

email: pia@pianhoitotupa.fi

Puh: 050 546 3434

Niskaniementie 22 A, Polvijärvi

Verkkovaara 1, Koli (Majatalo Villa Ora´s) piacaritavaisto@gmail.com

  www.pianhoitotupa.fi