Bodymind Energy Balancing Method -energiahoito Joensuun ja Kolin seudulla

Epäedulliset elämäntavat, kuona-aineiden kertyminen, muistojen negatiivinen tunne-energia yms. voivat aiheuttaa jännitystä/ stressiä kehoomme. Nämä puolestaan taas aiheuttavat erilaisia oireita, kipuja ja sairauksia. Energiahoidolla puretaan syvistä kudoksista ja hermostosta jännitystä sekä tukkeumia energiakierrossa. Hoito vahvistaa myös kehon omaa immuunipuolustusta, jolloin keho alkaa korjata itse itseään. Hoito vaikuttaa tiedostamattomalla tasolla eli autonomisessa hermostossa, joten tietoisella mielellä emme voi hallita tätä prosessia. Energiahoidon eri menetelmiä ovat energeettinen jäsenkorjaus, energiakehon hoito ja tunnekehon hoito (EFT-naputtelu).

Monet yksilölliset tekijät vaikuttavat siihen kuinka monta hoitokertaa tarvitaan minkäkin vaivan hoitamiseen. Tehokkaimmin hoito saadaan alulle tiiviillä aloituksella: 2 hoitokertaa/viikko. Hoidossa ei pakoteta kehoa mihinkään, joten se sopii iästä ja terveydentilasta riippumatta kaikille.

Hoito voi saada aikaa ohimeneviä puhdistusoireita joko hoidon aikana tai sen jälkeen:

  • huono olo, tunteenpurkauksia, aineenvaihdunnan aktivoitumista, röyhtäilyä, haukottelua, erilaisia kehon tahattomia liikkeitä, väsymystä, flunssan kaltaisia oireita, unien näkemistä, vaeltavia ohimeneviä kipujatietoa

Lisätietoa hoidosta löydät suomenenergiahoitajat.fi sivuilta.

 

ENERGEETTISESSÄ JÄSENKORJAUKSESSA korjataan kehon virheasentoja, jotka aiheuttavat usein kipuja. Hoidossa käydään läpi kehon luisia mittauspisteitä ja ohjataan alueelle energiaa, joka purkaa kudoksista jännitystä. Kun pehmyskudoksissa oleva jännitys helpottuu, luiset rakenteet pääsevät palaamaan optimaaliseen asentoon, alueen verenkierto elpyy ja kipu helpottuu. Esim. selkärangan vinous (kuten skolioosi) voi aiheuttaa hermopuristuksia ja kun selkärangan nikamia ympäröivät kudokset saadaan rentoutumaan, hermopuristuksesta johtuvat oireet helpottuvat.

ENERGIAKEHON HOITO koostuu energiakentän (auran) ja energiakeskusten (chakrojen) hoidosta. Yksi energiakentän tehtävistä on suojata meitä ympäristön negatiiviselta energialta. Hoidossa kenttää sekä vahvistetaan että puhdistetaan siihen kertynyttä negatiivista energiaa. Hoidon jälkeen saatat tuntea olosi kevyemmäksi ja ajatukset selkeämmäksi. Jokaisen energiakeskuksen tehtävänä on puolestaan vastata tietyn kehonalueen toiminnoista. Esim. napachakra vastaa suoliston hyvinvoinnista ja sitä hoidettaessa monenlaiset vatsavaivat helpottuvat. Sydänchakran tukkoisuus taas aiheuttaa tyypillisesti puristavaa tunnetta rintarangan alueella ja kipuja lapojen välissä. Chakraa hoitamalla saadaan helpotusta vaivoihin.

TUNNEKEHON HOIDOSSA poistetaan kehosta negatiivista tunne-energiaa EFT-meridiaaniterapian avulla. Hoidossa naputellaan sormin tarkoin valikoituneita akupunktiopisteitä. Keskeisin ajatus on, että kaikki tunteet ovat energiaa. Tunteet syntyvät alitajunnasta käsin ja varastoituvat kehoomme. Tietoisella mielellä on hyvin vaikea vaikuttaa tunteisiin ja puhumalla vaikea saada niitä purettu. Negatiivinen tunne-energia vaikuttaa meihin erilailla: toisillla se aiheuttaa fyysisiä kipuja, toisilla ahdistuneisuutta, pelkoja, levottomuutta. Kun negatiivinen tunne-energia saadaan purettua, se lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiamme merkittävästi.

 

Hinnat (sis. 24% alv):

  • 59 €/ tunti
  • 88 €/ 90min
  • 118 €/ 2 tuntia

Palvelut

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapialla hoidetaan elimistössä ja kehon osissa olevia epätasapainotiloja. Hoidon aikana käsitellään asiakkaan jalkoja käsin hieroen tai painellen, nivelten liikettä edistäviä ja venyttäviä otteita käyttäen.

Lue lisää

Koliikkihoito / Vauvahieronta

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Koliikkihoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä.

Lue lisää

Akupunktio

Kiinalaisen terorian mukaan kaiken perustana on energia, Qi, joka kulkee säännöllisiä ratoja eli meridiaaneja pitkin kehossa.

Lue lisää

 

THAIHIERONTA

Thaihieronta (Nuad Boran) on vanhan perinteen mukainen thaimaalainen hieronnan muoto, jossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin lukuunottamatta intiimialueita. 

Lue lisää

Energiahoito

Bodymind Energy Balancing Method

Energiahoidolla hoidetaan mm. erilaisia kipuja ja kehon virheasentoja. Hoidossa puretaan syvistä kudoksista jännitystä ja stressiä.  Epäedulliset elämäntavat  voivat aiheuttaa jännitystä ja tukkeumia energiakierrossa ja nämä puolestaan erilaisia kipuja kehossamme

Lue lisää

Muut hoidot

- imukuppihieronta
- quasha hoito
- kuumakivihieronta
- kosmeettinen akupunktio
- korvakynttilähoito
- korvankautta hoitaminen

Lue lisää

Jätä viesti

email: pia@pianhoitotupa.fi

Puh: 050 546 3434

Niskaniementie 22 A, Polvijärvi

Verkkovaara 1, Koli (Majatalo Villa Ora´s) piacaritavaisto@gmail.com

  www.pianhoitotupa.fi