Koliikkihoito / vauvahieronta Joensuun ja Kolin seudulla

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Hoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä. Hoito rentouttaa koko vauvan kehoa, helpottaa oireita sekä tukee kokonaisvaltaisesti kasvua ja kehitystä oli sitten itkuisuuden takana koliikki, vatsavaivat tai kehon/hermoston jännittyneisyys. Hoitokertoja suositellaan useampia peräkkäin, alkuun 2 x/ viikko. Hoitotapaamiseen varataan aikaa noin tunti (vauvan vyöhyketerapia + hieronta 15 – 20 min, ruokavalio-ohjaus imettäjälle, itsehoito-ohjeita ja keskusteluaikaa).

Usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen vanhemmat kuvaavat että vauva nukkuu pidempiä pätkiä ja nukahtaminen on helpompaa, vauva kakkii reilummin eikä kakan tekeminen enää itketä eikä röyhtäisyäkään tarvitse odotella niin pitkään ja vauva alkaa seurustella enemmän valveilla ollessaan.

Vauvahieronnassa hierotaan vauvan koko keho. Turvallinen, vahva mutta samalla hellä ja vauvaa kuunteleva käsittely rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronta antaa vauvalle selkeän viestin siitä, että on rakastettu, arvostettu ja hänestä pidetään huolta. Hieronta mm. vilkastuttaa vauvan verenkiertoa, rauhoittaa hermostoa, vahvistaa immuunipuolustusta ja syventää hengitystä sekä tukee vauvan tervettä kasvua ja kehitystä.

Opastan myös vanhemmille vauvahierontaa. Hieronnan oppiminen on helppoa ja sen hyödyt ovat nopeasti nähtävillä. Hieroessa oppii tunnistamaan vauvan viestejä, tulee varmuutta vauvan käsittelyyn ja hoitoon sekä keskinäinen vuorovaikutus vahvistuu.

Teen kotikäyntejä Kolin, Polvijärven, Outokummun, Liperin, Kontiolahden ja Joensuun alueella.

Hinnat (sisältävät 24% alv)

  • 54 €/ hoitokerta
  • kysy tarjous kotikäynnistä

Palvelut

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapialla hoidetaan elimistössä ja kehon osissa olevia epätasapainotiloja. Hoidon aikana käsitellään asiakkaan jalkoja käsin hieroen tai painellen, nivelten liikettä edistäviä ja venyttäviä otteita käyttäen.

Lue lisää

Koliikkihoito / Vauvahieronta

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Koliikkihoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä.

Lue lisää

Akupunktio

Kiinalaisen terorian mukaan kaiken perustana on energia, Qi, joka kulkee säännöllisiä ratoja eli meridiaaneja pitkin kehossa.

Lue lisää

 

THAIHIERONTA

Thaihieronta (Nuad Boran) on vanhan perinteen mukainen thaimaalainen hieronnan muoto, jossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin lukuunottamatta intiimialueita. 

Lue lisää

Energiahoito

Bodymind Energy Balancing Method

Energiahoidolla hoidetaan mm. erilaisia kipuja ja kehon virheasentoja. Hoidossa puretaan syvistä kudoksista jännitystä ja stressiä.  Epäedulliset elämäntavat  voivat aiheuttaa jännitystä ja tukkeumia energiakierrossa ja nämä puolestaan erilaisia kipuja kehossamme

Lue lisää

Muut hoidot

- imukuppihieronta
- quasha hoito
- kuumakivihieronta
- kosmeettinen akupunktio
- korvakynttilähoito
- korvankautta hoitaminen

Lue lisää

Jätä viesti

email: pia@pianhoitotupa.fi

Puh: 050 546 3434

Niskaniementie 22 A, Polvijärvi

Verkkovaara 1, Koli (Majatalo Villa Ora´s) piacaritavaisto@gmail.com

  www.pianhoitotupa.fi