Vyöhyketerapiaa Joensuun ja Kolin seudulla

Käyttämässäni klassisessa vyöhyketerapiassa hoitokokonaisuus suunnitellaan aina sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Jaloissa olevia heijastealueita kautta tavoitetaan koko keho ja kaikki vaivasi. Hoidon aikana jalkateriä käsitellään mm. käsin hieroen. peukaloilla painellen sekä nivelten liikettä edistäviä ja venyttäviä otteita käyttäen, tarvittaessa käytetään vyöhykepuikkoa apuvälineenä. Kyseessä on napakka mutta pääasiassa kivuton hoitomuoto. Rentoutuminen ja hiljentyminen on oleellinen osa hoitoa.

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa/ voit saada apua mm.:

 • rentoutumiseen
 • stressin aiheuttamiin vaivoihin
 • unettomuuteen
 • erilaisiin kiputiloihin
 • ruuansulatuskanavan vaivoihin
 • infektiokierteeseen
 • hormonaalisiin pulmiin
 • hidastuneeseen aineenvaihduntaan

Vyöhyketerapiahoito saa aikaan elimistön puhdistautumista; keho laittaa kuona-aineita liikkeelle. Tästä voi aiheutua erilaisia oireita joko hoidon aikana ja/ tai sen jälkeen. Aluksi olo voi tuntua tilapäisesti huonommalta. Usein se on merkki elimistön puolustusjärjestelmän aktivoitumisesta - paranemisen alkamisesta. Hoidon jälkeen olisikin hyvä kuunnella itseään ja kehoaan.

Mitä "tuoreempi" vaiva on kyseessä, sitä vähemmän yleensä käsittelykertoja tarvitaan. Tarvittavien hoitokertojen määrä on kuitenkin aina yksilöllinen.

Raskausaikana vyöhyketerapialla voidaan hoitaa mm. turvotusta, kipuja, ruuansulatusta ja stressiä. Näin tuetaan odottavan äidin hyvinvointia sekä sikiön tervettä kasvua ja kehitystä. Itse synnytysprosessin etenemistä sekä synnytyksestä palautumista voidaan myös tukea vyöhyketerapialla.

Lapsille tyypillisiä mahakipuja, ummetusta, huonoa ruokahalua, erilaisia univaikeuksia, jännittyneisyyttä tai toisaalta hyperaktiivisuutta voidaan myös hoitaa vyöhyketerapialla. Lasten hoidot kestävät iästä riippuen 20 – 45 min.

 

Hinnat (sisältävät 24% alv)

 • 59 €/ tunti
 • 88 €/ 1½ tuntia
 • 118 €/ 2 tuntia
 • alle 10-v lasten hoidot 54 €/ kerta

Palvelut

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapialla hoidetaan elimistössä ja kehon osissa olevia epätasapainotiloja. Hoidon aikana käsitellään asiakkaan jalkoja käsin hieroen tai painellen, nivelten liikettä edistäviä ja venyttäviä otteita käyttäen.

Lue lisää

Koliikkihoito / Vauvahieronta

Koliikkivaivoissa vyöhyketerapia on osoittautunut tulokselliseksi ja turvalliseksi hoitomuodoksi. Koliikkihoidossa käsitellään vauvan jalkapohjissa olevia heijastepisteitä.

Lue lisää

Akupunktio

Kiinalaisen terorian mukaan kaiken perustana on energia, Qi, joka kulkee säännöllisiä ratoja eli meridiaaneja pitkin kehossa.

Lue lisää

 

THAIHIERONTA

Thaihieronta (Nuad Boran) on vanhan perinteen mukainen thaimaalainen hieronnan muoto, jossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin lukuunottamatta intiimialueita. 

Lue lisää

Energiahoito

Bodymind Energy Balancing Method

Energiahoidolla hoidetaan mm. erilaisia kipuja ja kehon virheasentoja. Hoidossa puretaan syvistä kudoksista jännitystä ja stressiä.  Epäedulliset elämäntavat  voivat aiheuttaa jännitystä ja tukkeumia energiakierrossa ja nämä puolestaan erilaisia kipuja kehossamme

Lue lisää

Muut hoidot

- imukuppihieronta
- quasha hoito
- kuumakivihieronta
- kosmeettinen akupunktio
- korvakynttilähoito
- korvankautta hoitaminen

Lue lisää

Jätä viesti

email: pia@pianhoitotupa.fi

Puh: 050 546 3434

Niskaniementie 22 A, Polvijärvi

Verkkovaara 1, Koli (Majatalo Villa Ora´s) piacaritavaisto@gmail.com

  www.pianhoitotupa.fi